AirlinesFailissementFinancieelNieuwsProfessional

Veel bieders voor Virgin Australia

Er zijn veel bieders voor Virgin Australia. Acht partijen hebben een non-disclosure akkoord getekend en met twaalf partijen lopen er onderhandelingen.

Verkoop

Welke partijen geïnteresseerd zijn om de maatschappij te kopen, is niet bekend gemaakt. Virgin Australia vroeg onlangs uitstel van betaling aan en wordt nu beheerd door Deloitte. De maatschappij mikt op eind juni als verkoopdatum.

Herstructurering

“Ons doel is om het bedrijf te herstructureren en te herfinancieren, zodat het sterker terugkomt na de coronacrisis. We zitten nog in een vroeg stadium, maar ik ben erg verheugd dat we een aantal geïnteresseerde partijen hebben gevonden”, aldus Vaughan Strawbridge, een van de beheerders van Deloitte.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/