fbpx
AirlinesFinancieelNieuwsProfessional

Veel bieders voor Virgin Australia

Er zijn veel bieders voor Virgin Australia. Acht partijen hebben een non-disclosure akkoord getekend en met twaalf partijen lopen er onderhandelingen.

Verkoop

Welke partijen geïnteresseerd zijn om de maatschappij te kopen, is niet bekend gemaakt. Virgin Australia vroeg onlangs uitstel van betaling aan en wordt nu beheerd door Deloitte. De maatschappij mikt op eind juni als verkoopdatum.

Herstructurering

“Ons doel is om het bedrijf te herstructureren en te herfinancieren, zodat het sterker terugkomt na de coronacrisis. We zitten nog in een vroeg stadium, maar ik ben erg verheugd dat we een aantal geïnteresseerde partijen hebben gevonden”, aldus Vaughan Strawbridge, een van de beheerders van Deloitte.

Een echte KLM 747 liefhebber?

Bestel de 747 Afscheidskalender dan hier!

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button