fbpx
CoronavirusFoto-artikelNaast het nieuwsOpmerkelijkVliegvelden

Vilnius gebruikt luchthaven als drive-in bioscoop | Foto’s

De luchthaven van Vilnius is tijdelijk in gebruik als drive-in bioscoop. Aangezien er nog maar weinig vluchten zijn op de luchthaven en de bioscopen in Litouwen dicht zijn is besloten de drive-in bioscoop te openen.

Afgesloten

De bioscoop is op een afgesloten deel van het vliegveld geplaatst. Het runnen van de bioscoop wordt gedaan door de Vilnius Film Festival organisatie. Op het terrein van de luchthaven kunnen mensen vanuit 200 auto’s naar een film kijken.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mét 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button