CoronavirusLicht en luchtigNaast het nieuwsOpmerkelijkVliegvelden

Vilnius gebruikt luchthaven als drive-in bioscoop | Foto’s

De luchthaven van Vilnius is tijdelijk in gebruik als drive-in bioscoop. Aangezien er nog maar weinig vluchten zijn op de luchthaven en de bioscopen in Litouwen dicht zijn is besloten de drive-in bioscoop te openen.

Afgesloten

De bioscoop is op een afgesloten deel van het vliegveld geplaatst. Het runnen van de bioscoop wordt gedaan door de Vilnius Film Festival organisatie. Op het terrein van de luchthaven kunnen mensen vanuit 200 auto’s naar een film kijken.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close