AirlinesCoronaInnovatieOverig nieuws

Eurowings vraagt ideeën aan reizigers voor post-corona periode

Eurowings vraagt reizigers om ideeën voor de luchtvaart na de coronacrisis via de competitie ‘Ideas get Wings’. Winnende voorstellen krijgen een prijs en worden geïmplementeerd bij de maatschappij.

Haalbaarheid

Reizigers kunnen tot 13 mei online hun ideeën indienen. Alle ingezonden stukken worden beoordeeld door Eurowings en dochter Eurowings Digital om te kijken of deze haalbaar zijn. “De huidige fase is erg uitdagend, maar we willen de huidige situatie aangrijpen om Eurowings nog klantvriendelijker te maken na de coronacrisis”, zegt Jens Bischof, CEO van de maatschappij.

Ideeën

De maatschappij is voornamelijk op zoek naar manieren die klanten kunnen helpen om zich aan de social distancing-maatregelen te houden en naar ideeën om het reizen soepel en rustig te laten verlopen voor klanten. Ook moet het idee makkelijk te implementeren zijn. Om in aanmerking te komen voor de prijzen zijn er vijf zaken waar ook over nagedacht moet worden: de kosten, de moeilijkheidsgraad van de implementatie, het business model van Eurowings, het voordeel voor de klant en de dataprotectie protocollen.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/