AirlinesCoronaCorona gevolgen maatschappijenEditors choiceOverig nieuws

Virgin Atlantic neemt afscheid van alle 747’s

Virgin Atlantic neemt vervroegd afscheid van alle zeven 747-400’s. Hiermee wil de maatschappij de vloot verkleinen en optimaliseren. Dat zegt Virgin in een artikel over de post-corona operaties.

Vloot

Vier A330-200’s gaan begin 2022 met pensioen. Dat was al wel gepland. Tegen 2022 wil de maatschappij een kleinere en groenere vloot hebben van 36 vliegtuigen. De CO2-uitstoot moet met tien procent verminderd worden.

Heathrow

Virgin wil alleen nog met widebodies en tweemotorige vliegtuigen vliegen vanaf Londen Heathrow en Manchester. De maatschappij vliegt voorlopig niet meer vanaf Gatwick en het is nog niet zeker of de maatschappij daarop terugkeert. Wel wil Virgin de slots op Gatwick voorlopig behouden, voor het geval de vraag naar vliegtickets toch weer toeneemt.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/