fbpx
AirlinesCoronavirusFrequente reizigersNaast het nieuwsRoutes en Bestemmingen

Garuda Indonesia hervat binnenlandse vluchten

Garuda Indonesia hervat vanaf 7 mei een deel van het binnenlandse netwerk. Het aantal vluchten dat zal worden hervat is afhankelijk van de Indonesische autoriteiten.

Corona

De beschikbare vluchten zijn vanaf nu te boeken via de website. “Er wordt intensief gecommuniceerd en samengewerkt met de regering en de relevante autoriteiten om de vluchten zodanig voor te bereiden zodat de intentie blijft om zoveel mogelijk de verspreiding van het coronavirus te voorkomen”, aldus Irfan Setiaputra, CEO van de maatschappij.

Verklaring

Reizigers die met Garuda willen vliegen, moeten in het bezit zijn van een gezondheidsverklaring. Ook moeten passagiers kunnen aantonen wat het doel van de reis is en/of dat ze naar hun thuisland terugkeren door middel van het invullen van een reisverklaring.

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button