AirlinesCoronaCorona gevolgen maatschappijenOverig nieuwsRoutes

Qatar Airways bouwt netwerk weer op

Qatar Airways bouwt het netwerk geleidelijk weer op. Eind mei moet de maatschappij weer op 52 bestemmingen vliegen en eind juni op 80 bestemmingen. Dit is nog wel afhankelijk van de toestemming van de autoriteiten.

Mei

Momenteel vliegt Qatar op 30 bestemmingen, waaronder Amsterdam. De maatschappij verwacht dat binnenkort de short-haul vluchten weer door kunnen gaan en dat de handel tussen wereldsteden weer zal aantrekken, alsmede bezoek aan familie en vrienden in het buitenland. In mei moeten onder andere Manila, Amman en Nairobi weer worden toegevoegd als bestemming.

Juni

Het doel is om tegen eind juni 23 bestemmingen te hebben in Europa, vier in Noord- en Zuid-Amerika, 20 in het Midden-Oosten en Afrika en 33 in Azië en het gebied rondom de Stille Oceaan. “De geleidelijke uitbreiding is in eerste instantie gericht op het versterken van de verbindingen tussen de hub van de luchtvaartmaatschappij in Doha en de wereldwijde hubs van haar partnerluchtvaartmaatschappijen over de hele wereld, zoals Londen, Chicago, Dallas en Hong Kong, en op het heropenen van tal van belangrijke zakelijke en toeristische bestemmingen zoals Madrid en Mumbai”, aldus de maatschappij.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close