AirbusFinancieelNieuwsProfessionalVliegtuigtype & -bouwer

Airbus ontvangt 9 orders in april

Airbus heeft in april negen orders ontvangen voor A320’s. Daarmee staat het totale orderboek voor dit jaar op 365 vliegtuigen, maar inclusief de annuleringen op 299 toestellen.

Leveringen

Verder zijn er in april veertien vliegtuigen afgeleverd, waaronder twaalf A320’s, één A350 XWB en één A330ceo. Het orderboek sinds de oprichting van de bouwer staat op 20.407 vliegtuigen.

E-delivery

Onder de leveringen zit ook het eerste digitaal afgeleverde vliegtuig. Pegasus Airlines is de eerste klant die op deze manier vliegtuigen in ontvangst heeft genomen: drie A320neo-familietoestellen stonden klaar voor de maatschappij.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/