fbpx
AirlinesCoronavirusNaast het nieuwsNL NieuwsTransavia

Transavia haalt gestrande reizigers Canarische eilanden op

Transavia heeft woensdag opnieuw een repatriëringsvlucht uitgevoerd, dit keer naar de Canarische eiland. Hiermee werden 86 gestrande reizigers vanuit Tenerife en Gran Canaria thuisgebracht.

Ministerie

De afgelopen zeven weken voerde de maatschappij onder coördinatie van het ministerie van Buitenlandse Zaken acht repatriëringsvluchten uit om Nederlanders en andere passagiers uit de Europese Unie die vastzaten in Tunesië, Spanje en Portugal terug naar huis te brengen.

Extra

Eerder voerde de maatschappij ook op eigen initiatief vijftig extra vluchten uit vanaf onder andere Marokko, Egypte, Spanje en Turkije. Daarmee heeft Transavia meer dan achtduizend passagiers kunnen repatriëren.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button