AirlinesCoronaCorona gevolgen maatschappijenNL nieuwsOverig nieuwsTransavia

Transavia haalt gestrande reizigers Canarische eilanden op

Transavia heeft woensdag opnieuw een repatriëringsvlucht uitgevoerd, dit keer naar de Canarische eiland. Hiermee werden 86 gestrande reizigers vanuit Tenerife en Gran Canaria thuisgebracht.

Ministerie

De afgelopen zeven weken voerde de maatschappij onder coördinatie van het ministerie van Buitenlandse Zaken acht repatriëringsvluchten uit om Nederlanders en andere passagiers uit de Europese Unie die vastzaten in Tunesië, Spanje en Portugal terug naar huis te brengen.

Extra

Eerder voerde de maatschappij ook op eigen initiatief vijftig extra vluchten uit vanaf onder andere Marokko, Egypte, Spanje en Turkije. Daarmee heeft Transavia meer dan achtduizend passagiers kunnen repatriëren.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close