AirlinesIndustrieNieuwsProfessional

Willie Walsh stapt eind september op

De topman van IAG, Willie Walsh, gaat op 24 september met pensioen. Eigenlijk zou hij vanaf 26 maart zijn werkzaamheden al afbouwen om op 30 juni met pensioen te gaan, maar vanwege de coronacrisis bleef hij langer doorwerken.

Opvolger

Walsh zal worden opgevolgd door Luis Gallego. Hij is momenteel de baas van Iberia. “Het was erg plezierig om de afgelopen jaren met Willie te werken. Het is een eer om dit bedrijf te gaan leiden. Ik ben ervan verzekerd dat we verder kunnen bouwen op de sterke fundaties die Willie heeft neergezet”, zei Gallego eerder dit jaar.

Netwerk

IAG maakte donderdag ook bekend het netwerk in juli weer te willen opbouwen. De groep wil dit jaar 50 procent van de normale capaciteit weer hebben opgebouwd. Dit is nog wel afhankelijk van de reisbeperkingen.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/