AirlinesFrequente reizigerNieuwsRoutesVliegvelden

Wizz air voegt nieuwe bestemming toe vanaf Brussels South Charleroi

Wizz Air opent vanaf 1 juli een route vanaf Brussels South Charleroi Airport naar Wenen. De maatschappij zal dan vijf keer per week tussen de twee steden vliegen.

Route

De route wordt uitgevoerd op dinsdag, woensdag, donderdag, zaterdag en zondag met een A321neo. Er is plaats voor 230 passagiers. Het toestel vertrekt om 13:30 vanuit Wenen en komt om 15:20 aan in Brussel. De terugvlucht vertrekt om 15:50 en landt om 17:40 op Wien-Schwechat.

Vertrouwen

“We kunnen Wizz Air alleen maar bedanken voor het vertrouwen en de lancering van deze nieuwe vlucht vanuit haar Oostenrijkse basis”, zegt Philippe Verdonck, CEO van Brussels South Charleroi Airport. “Ondanks een complexe situatie is het belangrijk om aan morgen en aan de toekomstige ontwikkelingen te denken. De aankondiging van een nieuwe verbinding is een positief teken en moedigt ons aan om werk te maken van een hervatting in de beste omstandigheden.”

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/