AirlinesCoronaCorona gevolgen maatschappijenOverig nieuwsRoutesSchiphol Airport

Korean Air begint in juni weer met passagiersvluchten naar Schiphol

Zuid-Koreaanse maatschappij Korean Air zal in juni weer voorzichtig beginnen met het uitvoeren van internationale passagiersvluchten.

Vluchten

Vluchten naar verschillende internationale bestemmingen in Noord-Amerika, Europa en Azië zullen vanaf juni weer door Korean Air gevlogen worden. In totaal zijn dit 32 van de normaal gesproken 110 internationale routes, ofwel 20 procent van de normale wekelijkse internationale capaciteit van de maatschappij. In mei vloog het bedrijf maar 13 routes, ofwel 55 vluchten per week.

Bestemmingen

De bestemmingen die er weer bij komen zijn onder meer Amsterdam, Frankfurt, Washington DC, Seattle, Vancouver, Toronto, Beijing, Sjanghai, Taipei, Kuala Lumpur en Singapore. Korean Air geeft aan zich met de extra passagiersvluchten vast te willen voorbereiden op meer vraag naar vluchten naarmate landen hun reisrestricties versoepelen. Ook kan er met de extra vluchten weer meer vracht worden vervoerd.

Korean Air voegt zich nu toe aan het rijtje maatschappijen dat lijkt te verwachten dat de vraag naar vluchten vanaf juni langzaam weer zal herstellen. Eerder meldden Transavia en Qatar Airways al vanaf eind mei het aantal vluchten weer op te bouwen.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close