AirlinesCoronaCorona gevolgen maatschappijenOverig nieuwsProfessional

Air New Zealand hervat nog meer binnenlandse routes

Air New Zealand hervat zeven extra binnenlandse routes nu de regering de corona-maatregelen versoepeld heeft. De meeste binnenlandse routes moeten vanaf 18 mei weer starten. De zeven routes die nu zijn aangekondigd, worden eind mei / begin juni hervat.

Routes

“We zijn verheugd om de vluchten tussen Christchurch en Hokitika te hervatten van 25 mei. We zullen de komende weken nog meer routes terugbrengen in ons binnenlandse routeschema, waaronder Blenheim, Dunedin, Rotorua, Hamilton en Tauranga”, aldus Scott Carr, general manager networks bij Air New Zealand.

Boeken

Momenteel kunnen klanten alleen vluchten tot 7 juni boeken via de website. De maatschappij werkt aan een oplossing om ook vluchten na die datum te kunnen boeken. Tegelijkertijd werkt Air New Zealand aan het implementeren van gezondheids- en veiligheidsmaatregelen en klanten worden daarom ook opgeroepen de informatie van de luchtvaartmaatschappij daarover in de gaten te houden.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close