fbpx
AirlinesCoronavirusNaast het nieuwsOpmerkelijk

Qatar Airways geeft 100.000 tickets weg aan zorgpersoneel

Qatar Airways geeft 100.000 gratis tickets weg aan zorgpersoneel dat op de frontlinie van de coronacrisis werkt. Zorgprofessionals kunnen zich aanmelden tussen 12 en 18 mei via deze website. De actie verloopt op basis van wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Actie

Artsen, verpleegkundigen, paramedici, laboratoriumtechnici, klinisch onderzoekers en apothekers komen in aanmerking voor de actie. De gratis vlucht kan tussen 12 mei en 28 november 2020 worden geboekt en de reis moet in de periode tussen 26 mei en 10 december 2020 plaatsvinden.

Dankbaar

“Wij bij Qatar Airways zijn ongelooflijk dankbaar voor de inzet en het harde werk van professionals in de gezondheidszorg over de hele wereld die voor mensen zorgen in deze onzekere tijden. Hun heroïsche blijk van vriendelijkheid, toewijding en professionaliteit heeft honderdduizenden levens over de hele wereld gered”, aldus Akbar Al Baker, CEO van Qatar Airways.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button