AirlinesCoronaCorona gevolgen maatschappijenLicht en luchtigOverig nieuws

Qatar Airways geeft 100.000 tickets weg aan zorgpersoneel

Qatar Airways geeft 100.000 gratis tickets weg aan zorgpersoneel dat op de frontlinie van de coronacrisis werkt. Zorgprofessionals kunnen zich aanmelden tussen 12 en 18 mei via deze website. De actie verloopt op basis van wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Actie

Artsen, verpleegkundigen, paramedici, laboratoriumtechnici, klinisch onderzoekers en apothekers komen in aanmerking voor de actie. De gratis vlucht kan tussen 12 mei en 28 november 2020 worden geboekt en de reis moet in de periode tussen 26 mei en 10 december 2020 plaatsvinden.

Dankbaar

“Wij bij Qatar Airways zijn ongelooflijk dankbaar voor de inzet en het harde werk van professionals in de gezondheidszorg over de hele wereld die voor mensen zorgen in deze onzekere tijden. Hun heroïsche blijk van vriendelijkheid, toewijding en professionaliteit heeft honderdduizenden levens over de hele wereld gered”, aldus Akbar Al Baker, CEO van Qatar Airways.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close