BoeingNieuwsProfessionalVliegtuigtype & -bouwer

Opnieuw nul orders voor Boeing

Boeing heeft in april geen orders ontvangen. Dat is de tweede keer dit jaar. Ook waren er 108 annuleringen voor de 737 Max.

Leveringen

De bouwer heeft zes vliegtuigen afgeleverd in april. Daarmee staat het totaal aantal leveringen op 56 in de eerste vier maanden van dit jaar. Dat is 67 procent minder dan vorig jaar.

Productie

Eind april maakte Boeing al bekend de productie van de 737 Max, de 787 en de 777/777X te verlagen vanwege de lagere vraag naar vliegtuigen door de coronacrisis. De productie van de 737 Max moet dit jaar weer worden opgestart, maar dan wel op een laag pitje.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close