CoronaCorona gevolgen maatschappijenCorona impact passagiersFrequente reizigerOverig nieuws

Slovenië opent grenzen

De Sloveense regering heft de reisbeperkingen op voor passagiersvliegverkeer. De regering zegt in een verklaring dat de maatregelen dinsdag 12 mei worden ingetrokken voor reizigers uit zowel EU-landen, als uit andere landen.

Grenzen

De regering stelt dat er sindsdien voldoende maatregelen zijn genomen om de volksgezondheid te beschermen. Ljubljana Airport zegt in een reactie blij te zijn dat de beperkingen worden opgeheven. Wel hebben de meeste maatschappijen de vluchten geannuleerd tot eind mei, dus er zal nog niet veel verkeer plaatsvinden.

General Aviation

De overheid zegt ook dat er nog wel een risico blijft bestaan op nieuwe besmettingen en handhaaft daarom nog wel het verbod op general aviation naar de belangrijkste luchthavens met internationale luchtverkeersverbindingen.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/