fbpx
CoronavirusFrequente reizigersNaast het nieuws

Slovenië opent grenzen

De Sloveense regering heft de reisbeperkingen op voor passagiersvliegverkeer. De regering zegt in een verklaring dat de maatregelen dinsdag 12 mei worden ingetrokken voor reizigers uit zowel EU-landen, als uit andere landen.

Grenzen

De regering stelt dat er sindsdien voldoende maatregelen zijn genomen om de volksgezondheid te beschermen. Ljubljana Airport zegt in een reactie blij te zijn dat de beperkingen worden opgeheven. Wel hebben de meeste maatschappijen de vluchten geannuleerd tot eind mei, dus er zal nog niet veel verkeer plaatsvinden.

General Aviation

De overheid zegt ook dat er nog wel een risico blijft bestaan op nieuwe besmettingen en handhaaft daarom nog wel het verbod op general aviation naar de belangrijkste luchthavens met internationale luchtverkeersverbindingen.

Bestel nu dit unieke schaalmodel van de KLM 747!

Nieuw in de webshop van Up: een schaalmodel van de KLM B747-400 inclusief LED-verlichting. Het model is bijna 50cm lang, schaal 1:150. Bestel nu extra voordelig bij Up in the Sky: slechts €99,95 inclusief gratis verzending.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button