CoronaCorona gevolgen maatschappijenFinancieelIndustrieOverig nieuws

Virgin Group verkoopt aandelen Virgin Galactic

Virgin Group wil een deel van de aandelen van Virgin Galactic verkopen om geld vrij te maken vanwege de coronacrisis. Het gaat om 25 miljoen aandelen, met een totale waarde van zo’n 500 miljoen dollar.

Opbrengst

In een verklaring zegt Virgin van plan te zijn alle opbrengsten te gebruiken ‘ter ondersteuning van haar portfolio van wereldwijde vrijetijds-, vakantie- en reisbedrijven die zijn getroffen door de ongekende impact van Covid-19’.

Verkoop

Virgin Australia vroeg onlangs uitstel van betaling aan. Begin mei was er met acht partijen een non-disclosure akkoord getekend en met twaalf partijen lopen er onderhandelingen. Ook met Virgin Atlantic gaat het niet goed. Branson is op zoek naar een koper. Eind mei moeten de biedingen op de maatschappij binnen zijn en half juni moet bekend zijn wat er met de maatschappij zal gebeuren. Er zouden meer dan 50 gegadigden zijn om de maatschappij over te nemen.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close