AirlinesCoronaCorona gevolgen maatschappijenOverig nieuwsRoutesVeiligheidVliegvelden

Emirates voegt 9 grote bestemmingen toe aan vluchtschema

Emirates heeft aangekondigd per 21 mei negen grote, voornamelijk Europese bestemmingen weer op te nemen in haar netwerk van passagiersvluchten.

Bestemmingen

De negen bestemmingen waarnaar Emirates vanuit Dubai weer zal vliegen zijn Londen Heathrow, Frankfurt, Parijs, Milaan, Madrid, Chicago, Toronto, Sydney en Melbourne. Reizigers worden alleen aan boord toegelaten als ze voldoen aan de toegangscriteria van het land van bestemming. Met de toevoegingen wordt het volgens Abel Al Redha, COO van Emirates, weer eenvoudiger voor passagiers om tussen Dubai, het Verenigd Koninkrijk en Australië te reizen. Naast de extra passagiersvluchten blijft de maatschappij ook doorgaan met repatriëringsvluchten.

Voorwaarden

Emirates geeft aan dat de veiligheid en het welzijn van haar medewerkers, reizigers en gemeenschappen haar topprioriteit blijft. In samenwerking met de autoriteiten worden op de luchthavens aanvullende maatregelen geïmplementeerd met betrekking tot sociale afstand en hygiëne. Op de luchthaven van Dubai wordt met thermische scanners de temperatuur van alle passagiers en medewerkers gescand. Handschoenen en maskers zijn verplicht voor alle reizigers en werknemers op het vliegveld. Ook zijn er allerlei beschermende barrières geïnstalleerd bij de incheckbalies. Verder moet handbagage worden ingecheckt en zijn in de cabine enkel laptops, handtassen, aktetassen of babyartikelen toegestaan. De cabines van de vliegtuigen van de maatschappij zijn uitgerust met geavanceerde HEPA-luchtfilters die 99,97% van de virussen verwijderen.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/