CoronaCorona impact passagiersFrequente reizigerOverig nieuws

Grens tussen Oostenrijk en Duitsland op 15 juni weer open

De grens tussen Oostenrijk en Duitsland wordt op 15 juni heropend. Dat meldt Elisabeth Köstinger, de Oostenrijke minister van Toerisme.

Controles

Vanaf 15 mei worden de eerste maatregelen verlicht. Dan wordt er alleen nog steekproefsgewijs gecontroleerd bij de grens. Oostenrijk wil binnenkort ook de controles bij grenzen met andere buurlanden versoepelen.

Richtlijnen

De Europese Commissie komt woensdag met richtlijnen voor toerisme binnen de Europese Unie. De verordening die bepaalt dat de consument recht heeft op teruggave van geld bij een (door corona) geannuleerde vlucht, moet in ieder geval worden gehandhaafd. De Commissie komt wel met een aantal suggesties om de vouchers aantrekkelijker te maken.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/