AirlinesCoronaCorona impact passagiersOverig nieuwsRoutes

AirBaltic hervat vliegschema: Schiphol als eerste aan de beurt

AirBaltic hervat deze maand een gedeelte van het vliegschema. Amsterdam is als eerste aan de beurt: op 18 mei zullen de vluchten tussen Tallinn en Schiphol weer opgepakt worden.

Routes

Op die dag worden ook de verbindingen van Tallinn naar Kopenhagen en Oslo opgepakt. Hiervoor zijn de benodigde toestemmingen al binnen. Op 25 mei moet de route Riga – Vilnius terugkomen, daarvoor moet nog wel de benodigde toestemming komen.

Vloot

“Tot de crisis begon, waren we de sterkste luchtvaartmaatschappij in Tallinn, die de beste connectiviteit bood aan onze Estse passagiers”, zegt Marin Gauss, CEO van airBaltic. “Nu keren we terug met een duidelijk doel om onze positie in Estland en de Baltische staten te behouden. Door ons te concentreren op een volledige Airbus A220-300 vloot zijn we goed gepositioneerd voor de herstart in Tallinn.”

Maatregelen

De maatschappij heeft inmiddels ook corona-veiligheidsmaatregelen geïmplementeerd. Passagiers krijgen een mondkapje en schoonmaakdoekjes uitgereikt. Reizigers die een vlucht boeken voor deze maand, krijgen de optie om deze zonder wijzigingskosten te verplaatsen naar een andere datum, mocht het toch niet uitkomen.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close