fbpx
AirlinesCoronavirusNaast het nieuws

Brussels Airlines hervat vluchten op 15 juni

Brussels Airlines is van plan om op 15 juni weer op te starten. De maatschappij zal dan beginnen met een gereduceerd vluchtaanbod, dat in fases zal worden opgebouwd aan de hand van de vraag en reisbeperkingen.

Routes

Welke routes als eerste worden opgestart, wordt binnenkort bekendgemaakt. Er zullen volgens de maatschappij bestemmingen tussen zitten in Duitsland, Zwitserland, Griekenland, Portugal en Spanje.

Maatregelen

Om de geplande heropstart voor te bereiden neemt Brussels Airlines maatregelen om haar personeel en klanten tijdens de reis te beschermen, zoals extra ontsmetting van het vliegtuig en het gebruik van mondkapjes. Verschillende andere maatregelen worden samen met de autoriteiten besproken.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mét 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button