fbpx
CoronavirusEditors choiceFrequente reizigersKLMNaast het nieuwsNL Nieuws

EU-wetgeving zorgt voor aantrekkelijker restitutiebeleid bij KLM

KLM past het voucherbeleid aan nadat minister Cora van Nieuwenhuizen de aanwijzing aan ILT om de Europese verordening niet te handhaven donderdagochtend heeft ingetrokken. De aangekondigde cash refund geldt alleen voor komende annuleringen. Wel worden de al uitgegeven coronavouchers mogelijk meer waard.

Cash

De wijziging houdt in dat reizigers wiens vlucht de komende periode geannuleerd zal worden, kunnen kiezen tussen een voucher of een cash refund. Klanten die reeds een voucher hebben, vallen hierdoor buiten de boot. De aangekondigde refund geldt alleen voor komende annuleringen van KLM.

Aantrekkelijker

Wel komt KLM binnenkort met een plan om alle vouchers aantrekkelijker te maken in de vorm van extra waarde. Dit betreft dus alle bestaande vouchers en de vouchers die de komende tijd nog worden uitgegeven.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button