Air FranceCoronaCorona gevolgen maatschappijenCorona impact passagiersEditors choiceFrequente reizigerOverig nieuwsRoutes

Vliegschema Air France van 3 naar 15 procent

Air France schroeft tussen nu en eind juni het vliegschema op van 3 naar 15 procent van de normale capaciteit in deze periode. 75 van de 224 vliegtuigen worden daardoor weer van de parkeerplaats gehaald.

Capaciteit

Sinds eind maart voert Air France 3 tot 5 procent uit van de gebruikelijke dienstregeling en de maatschappij bedient hiermee 43 bestemmingen. De komende periode wordt dit afhankelijk van de vraag en reisrestricties opgeschaald.

Schema

De belangrijkste Europese steden zullen in het schema tot 30 juni worden aangevlogen, waaronder Amsterdam. Ook bevat het bestemmingen in het Midden-Oosten, Afrika, Noord- en Zuid-Amerika en in Azië. Het vliegschema voor juli en augustus wordt in juni bekendgemaakt.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close