fbpx
Air FranceCoronavirusEditors choiceFrequente reizigersNaast het nieuwsRoutes en Bestemmingen

Vliegschema Air France van 3 naar 15 procent

Air France schroeft tussen nu en eind juni het vliegschema op van 3 naar 15 procent van de normale capaciteit in deze periode. 75 van de 224 vliegtuigen worden daardoor weer van de parkeerplaats gehaald.

Capaciteit

Sinds eind maart voert Air France 3 tot 5 procent uit van de gebruikelijke dienstregeling en de maatschappij bedient hiermee 43 bestemmingen. De komende periode wordt dit afhankelijk van de vraag en reisrestricties opgeschaald.

Schema

De belangrijkste Europese steden zullen in het schema tot 30 juni worden aangevlogen, waaronder Amsterdam. Ook bevat het bestemmingen in het Midden-Oosten, Afrika, Noord- en Zuid-Amerika en in Azië. Het vliegschema voor juli en augustus wordt in juni bekendgemaakt.

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button