fbpx
CoronavirusLiefhebberNaast het nieuwsOpmerkelijkVideo

Zo slaan Europese maatschappijen hun vliegtuigen op | Video

Aangezien veel luchthavens niet de ruimte hebben om alle vliegtuigen die aan de grond worden gehouden te huisvesten, slaan veel maatschappijen vliegtuigen elders op. Ook moeten sommige maatschappijen op hun thuisluchthaven veel betalen voor het stallen van vliegtuigen. In beide gevallen bieden opslagplaatsen als die in het Spaanse Teruel een uitkomst. Maatschappijen kunnen vliegtuigen hier tijdelijk of permanent opslaan.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button