CoronavirusLiefhebberNaast het nieuwsOpmerkelijkVideoVideo opmerkelijk

Zo slaan Europese maatschappijen hun vliegtuigen op | Video

Aangezien veel luchthavens niet de ruimte hebben om alle vliegtuigen die aan de grond worden gehouden te huisvesten, slaan veel maatschappijen vliegtuigen elders op. Ook moeten sommige maatschappijen op hun thuisluchthaven veel betalen voor het stallen van vliegtuigen. In beide gevallen bieden opslagplaatsen als die in het Spaanse Teruel een uitkomst. Maatschappijen kunnen vliegtuigen hier tijdelijk of permanent opslaan.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close