AirlinesCoronaCorona gevolgen maatschappijenCorona impact passagiersFrequente reizigerNL nieuwsOverig nieuwsSchiphol Airport

Delta hervat in juni vluchten JFK – Amsterdam

Delta hervat een aantal routes in juni, waaronder de vluchten tussen New York JFK en Schiphol. De route zal een paar keer per week worden uitgevoerd.

Routes

De afgelopen weken vloog de maatschappij al wel van Atlanta en Detroit naar Amsterdam. Deze twee routes worden dagelijks uitgevoerd. Andere bestemmingen in Europa waar Delta in juni naar toe vliegt zijn Frankfurt, Parijs-Charles De Gaulle en Londen Heathrow.

Maatregelen

Delta neemt een aantal veiligheidsmaatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Zo wordt de capaciteit van vliegtuigen voor maximaal 50 à 60 procent bezet om social distancing te bevorderen en het dragen van een mondkapje is verplicht. Ook wordt er extra schoongemaakt en het aantal contactmomenten tussen personeel en reizigers wordt beperkt.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close