fbpx
CoronavirusFrequente reizigersNaast het nieuwsRoutes en Bestemmingen

Eurowings haalt Airbus-toestellen van de parkeerplaats

Eurowings voegt veertig bestemmingen toe aan het vliegschema vanaf juni en haalt daarvoor ongeveer tien Airbus-toestellen van de parkeerplaats. Daarmee wordt de operationele vloot verdubbeld naar twintig vliegtuigen.

Verlangen

“We voelen het groeiende verlangen om eindelijk weer te kunnen reizen. Dit maken we nu weer mogelijk met de uitbreidingen in ons zomerschema”, zegt Jens Bischof, CEO van de maatschappij. Eurowings breidde deze maand voor het eerst sinds de coronacrisis het vliegschema weer uit.

Vraag

Eurowings ziet de grootste vraag ontstaan voor Mallorca, Griekenland, Kroatië en de gebieden rondom de Noordzee en de Baltische zee. Met het vliegschema zal daar dan ook de focus op liggen. “Reizen, privé of zakelijk, zal weer mogelijk zijn, daarom geven we onze gasten het signaal: we zijn klaar als jij dat bent”, aldus Bischof.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mét 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button