CoronaCorona gevolgen maatschappijenCorona impact passagiersFrequente reizigerIndustrieOverig nieuwsRoutes

Eurowings haalt Airbus-toestellen van de parkeerplaats

Eurowings voegt veertig bestemmingen toe aan het vliegschema vanaf juni en haalt daarvoor ongeveer tien Airbus-toestellen van de parkeerplaats. Daarmee wordt de operationele vloot verdubbeld naar twintig vliegtuigen.

Verlangen

“We voelen het groeiende verlangen om eindelijk weer te kunnen reizen. Dit maken we nu weer mogelijk met de uitbreidingen in ons zomerschema”, zegt Jens Bischof, CEO van de maatschappij. Eurowings breidde deze maand voor het eerst sinds de coronacrisis het vliegschema weer uit.

Vraag

Eurowings ziet de grootste vraag ontstaan voor Mallorca, Griekenland, Kroatië en de gebieden rondom de Noordzee en de Baltische zee. Met het vliegschema zal daar dan ook de focus op liggen. “Reizen, privé of zakelijk, zal weer mogelijk zijn, daarom geven we onze gasten het signaal: we zijn klaar als jij dat bent”, aldus Bischof.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/