fbpx
CoronavirusFrequente reizigersNaast het nieuwsRoutes en Bestemmingen

Eurowings haalt Airbus-toestellen van de parkeerplaats

Eurowings voegt veertig bestemmingen toe aan het vliegschema vanaf juni en haalt daarvoor ongeveer tien Airbus-toestellen van de parkeerplaats. Daarmee wordt de operationele vloot verdubbeld naar twintig vliegtuigen.

Verlangen

“We voelen het groeiende verlangen om eindelijk weer te kunnen reizen. Dit maken we nu weer mogelijk met de uitbreidingen in ons zomerschema”, zegt Jens Bischof, CEO van de maatschappij. Eurowings breidde deze maand voor het eerst sinds de coronacrisis het vliegschema weer uit.

Vraag

Eurowings ziet de grootste vraag ontstaan voor Mallorca, Griekenland, Kroatië en de gebieden rondom de Noordzee en de Baltische zee. Met het vliegschema zal daar dan ook de focus op liggen. “Reizen, privé of zakelijk, zal weer mogelijk zijn, daarom geven we onze gasten het signaal: we zijn klaar als jij dat bent”, aldus Bischof.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button