fbpx
AirlinesCoronavirusNaast het nieuws

Thai Airways mikt op start juli en start reorganisatie

Thai Airways blijft in ieder geval tot 30 juni aan de grond en hoopt in juli weer te kunnen starten. Momenteel voert de maatschappij alleen repatriëringsvluchten uit.

Proces

Ook heeft Thai Airways officieel bekendgemaakt een reorganisatie te starten met faillissementsbescherming. Tijdens dit proces lopen de operaties gewoon door zoals gebruikelijk.

Plan

“Hoewel het hervormingsplan van Thai zal worden geïmplementeerd en uitgevoerd volgens het hoofdstuk over bedrijfsreorganisatie onder de faillisementswet, zal Thai niet worden ontbonden, in liquidatie gaan of failliet worden verklaard”, zegt de maatschappij in een verklaring.

Crisis

“Thai zet zich in om al het mogelijke te doen om uit de crisissituatie te komen. Dit is een belangrijke stap voor Thai om te veranderen om een sterker en duurzamer bedrijf te worden”, aldus de maatschappij. Thai hoopt vanaf juli de passagiersvluchten te kunnen hervatten, maar dat is afhankelijk van de reisrestricties. Binnenkort maakt de maatschappij bekend welke vluchten als eerste hervat worden.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button