fbpx
Air FranceCoronavirusEditors choiceNaast het nieuws

Air France neemt definitief afscheid van alle A380’s

Air France neemt in het tweede kwartaal van dit jaar definitief afscheid van alle A380’s. Oorspronkelijk stond de uitfasering voor 2020 gepland.

Pensioen

De toestellen worden vervroegd met pensioen gestuurd om – in het licht van de coronacrisis – de vloot te vereenvoudigen en om modernere en zuinigere vliegtuigen te gebruiken.

Lease

Vijf van de A380’s zijn eigendom van Air France of in financiĆ«le lease; vier toestellen betreffen operationele lease. De kosten voor uitfasering worden geschat op 500 miljoen euro. De toestellen worden vervangen door A350’s en B787’s.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mĆ©t 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button