fbpx
CoronavirusFrequente reizigersNaast het nieuwsVliegvelden

Brussels South Charleroi heropent op 15 juni

De commerciële activiteiten op Brussels South Charleroi Airport worden vanaf 15 juni 2020 herstart. Er zijn verschillende maatregelen genomen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Temperatuur

Bij het betreden van de terminal moeten reizigers eerst door een zogenaamde filterzone. Het personeel van het Belgische Rode Kruis neemt daar de temperatuur op van iedereen die de luchthaven binnen wil. Ieder persoon waarbij koorts en tekenen van een mogelijke infectie wordt geconstateerd, zal worden onderzocht door het medisch team en zal worden gevraagd om een afspraak te maken bij een arts.

Ophalers

Ophalers zijn welkom op de luchthaven, zolang zij zich ook aan de coronamaatregelen houden en laten temperaturen bij de screeningstent als zij de luchthaven binnen willen. Parkeerterrein P3 is in de eerste fase van de heropstart nog gesloten.

Maatregelen

Het dragen van een mondkapje is verplicht op de hele luchthaven, waarbij de neus en mond allebei bedekt moeten zijn. Iedereen moet de social distancing in acht nemen en de luchthaven roept reizigers op met pin te betalen en niet met cash geld. Verder vraagt Brussels South Charleroi om zoveel mogelijk online in te checken om de reis zo contactloos mogelijk te kunnen laten verlopen.

Haal jouw KLM-staart in huis!

Nieuw in de webshop van Up, een KLM-staart op houten voet. Speciaal voor de echte KLM-fans.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button