AirlinesFinancieelIndustrieNieuwsProfessional

Delta bereikt akkoord over sale & leaseback 6 A321’s

Delta Air Lines heeft een akkoord bereikt met investeringsmaatschappij KKR en Altavair L.P., een bedrijf gespecialiseerd in commerciële luchtvaartfinanciering, over de sale & leaseback van zes A321-200’s. Dit houdt in dat de vliegtuigen van Delta aan KKR en Altavair worden verkocht en vervolgens direct weer worden geleased door Delta.

Zaken

“We zijn verheugd dat we weer de kans hebben om zaken te doen met Delta, vooral in deze periode van economische onzekerheid”, zegt Steve Rimmer, CEO van Altavair. “Door onze langdurige relatie met Delta hebben we deze transactie in zeer korte tijd kunnen documenteren en afronden.”

Aanschaf

De aanschaf gebeurde via het investeringsplatform voor vliegtuiglease Altitude Aircraft Leasing, dat in 2018 werd opgericht door KKR’s krediet- en infrastructuurfondsen om vliegtuigen te kopen die door Altavair kunnen worden onderhouden.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/