AirlinesCoronaCorona impact passagiersFrequente reizigerOverig nieuws

AirAsia biedt keus bij nieuwe boekingen: credit account of onbeperkt omboeken

AirAsia-reizigers die een nieuwe boeking hebben gedaan of doen voor vluchten die vertrekken in de periode tussen 23 maart en 31 juli 2020, kunnen vanaf nu kiezen tussen een credit account met een geldigheid van twee jaar of onbeperkt de vlucht wijzigen zonder extra kosten tot 31 oktober 2020.

Omboeken

Op deze manier wil de maatschappij het vertrouwen van passagiers terugwinnen door zo flexibel mogelijke opties te bieden bij nieuwe boekingen. De onbeperkte vluchtwijziging geldt alleen voor dezelfde route. De nieuwe reisdatum moet wel vóór 31 oktober 2020 liggen en is afhankelijk van de beschikbare stoelen.

Credit account

Het credit account is een soort reisvoucher. Hier kan voor worden gekozen als de reiziger toch niet wil vliegen op de geboekte datum of als de vlucht geannuleerd is. Het geld kan dan op het account worden gestort en is 730 kalenderdagen geldig. Daarmee kan binnen twee jaar een nieuwe vlucht worden geboekt, maar de vlucht zelf hoeft niet binnen die tijd plaats te vinden. Deze kan dus ook voor na die periode geboekt worden, als het vliegschema voor die periode dan al beschikbaar is. Van reizigers die momenteel een ongebruikt credit account hebben door corona-restricties wordt de geldigheidsduur automatisch met twee jaar verlengd.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close