AirlinesCoronaCorona gevolgen maatschappijenCorona impact passagiersFrequente reizigerOverig nieuws

Alitalia hervat enkele routes vanaf juni

Alitalia hervat vanaf juni enkele routes; 36 procent meer dan in mei. Vanaf 2 juni worden onder andere de routes tussen Rome, New York, Madrid en Barcelona weer uitgevoerd, alsmede vluchten naar Milaan en Zuid-Italië.

Routes

In totaal moeten er dan weer 30 routes naar 25 luchthavens worden uitgevoerd, waarvan 15 in Italië en 10 internationaal. Wat betreft de internationale vluchten zullen naast New York, Madrid en Barcelona ook Brussel, Frankfurt, Genève, Londen, München, Parijs en Zürich worden aangevlogen.

Vraag

In het derde kwartaal van dit jaar hoopt de maatschappij veertig procent van het normale netwerk weer op te kunnen pakken. Welke vluchten worden toegevoegd aan het schema, is afhankelijk van de vraag. De maatschappij blijft de komende tijd ook doorgaan met repatriëringsvluchten en de speciale vrachtvluchten voor medische goederen.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close