fbpx
AirlinesCoronavirusFrequente reizigersNaast het nieuws

Alitalia hervat enkele routes vanaf juni

Alitalia hervat vanaf juni enkele routes; 36 procent meer dan in mei. Vanaf 2 juni worden onder andere de routes tussen Rome, New York, Madrid en Barcelona weer uitgevoerd, alsmede vluchten naar Milaan en Zuid-Italië.

Routes

In totaal moeten er dan weer 30 routes naar 25 luchthavens worden uitgevoerd, waarvan 15 in Italië en 10 internationaal. Wat betreft de internationale vluchten zullen naast New York, Madrid en Barcelona ook Brussel, Frankfurt, Genève, Londen, München, Parijs en Zürich worden aangevlogen.

Vraag

In het derde kwartaal van dit jaar hoopt de maatschappij veertig procent van het normale netwerk weer op te kunnen pakken. Welke vluchten worden toegevoegd aan het schema, is afhankelijk van de vraag. De maatschappij blijft de komende tijd ook doorgaan met repatriëringsvluchten en de speciale vrachtvluchten voor medische goederen.

Bestel nu deze afscheidskalender van de KLM 747!

Nieuw in de webshop van Up: een afscheidskalender van de KLM Boeing 747. Exclusief verkrijgbaar bij Up in the Sky voor €17,95 inclusief gratis verzending. Voor €4 extra krijg je er een retro sleutelhanger bij!

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button