fbpx
AirlinesCoronavirusFrequente reizigersNaast het nieuwsRoutes en Bestemmingen

Condor hervat medio juni zomerschema

Condor hervat het zomerschema medio juni. Dan wil de maatschappij weer naar 29 bestemmingen vliegen.

Luchthavens

De maatschappij zal vliegen vanaf Frankfurt, Düsseldorf, München, Hamburg, Hanover, Stuttgart, Leipzig/Halle en Berlijn Schönefeld naar bestemmingen als de Canarische eilanden, Griekenland, Kroatië, Sardinië, Italië, Cyprus en Turkije. Er moeten weer 300 wekelijkse verbindingen worden aangeboden.

Vakantie

“Je kunt niet op vakantie gaan via een videoconferentie, maar op vakantie gaan kan al wel bijna 65 jaar met Condor”, zegt Ralf Teckentrup, CEO van de maatschappij. “We kunnen niet wachten om vanaf eind juni weer op pad te gaan met vakantiegangers richting de zon. Het is belangrijk voor ons om onze gasten en touroperatorpartners een breed scala aan vakantiebestemmingen aan te bieden vanaf alle acht luchthavens.”

Routes

Momenteel biedt de maatschappij alleen nog vluchten aan tussen Frankfurt en Mallorca, Tenerife en Gran Canaria. Dit zal medio juni worden uitgebreid met extra vluchten naar Mallorca en de Canarische eilanden (Tenerife, Gran Canaria, Fuerteventura), Griekenland (Kos, Kreta, Preveza, Rhodos, Thessaloniki), Andalusië (Jerez de la Frontera), Kroatië (Split) en Sardinië (Olbia), welke in eerste instantie worden bediend vanuit Frankfurt, Düsseldorf, München en Hamburg. Verdere bestemmingen en de vertrekluchthavens Hanover, Stuttgart, Leipzig/Halle en Berlijn Schönefeld worden op 25 juni toegevoegd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button