CoronaCorona impact passagiersInnovatieOverig nieuwsVliegvelden

Heathrow experimenteert met temperatuurchecksysteem

Luchthaven Londen Heathrow is gestart met het testen van een temperatuurchecksysteem. Dit is een warmtecamera die aan de hand van de hittebeelden kan zien of iemand koorts heeft.

Resultaten

De resultaten van de tests zullen met de overheid worden gedeeld om bij te dragen aan een internationale standaard voor gezondheidsmaatregelen omtrent corona. Als de experimenten succesvol blijken te zijn, dan wordt het systeem verder uitgerold op de luchthaven.

Economie

“Om de voordelen van de luchtvaart voor de economie ten volle te kunnen benutten, moeten de wereldwijde autoriteiten overeenstemming bereiken over een gemeenschappelijke internationale norm voor gezondheidscontroles. De technologie die we nu uitproberen zou een onderdeel van de oplossing kunnen zijn”, aldus John Holland-Kaye, CEO van Heathrow.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/