AirlinesBreakingIncidentenNieuwsVeiligheidVideo

A320 van Pakistan International gecrasht in woonwijk Karachi

Een Airbus A320 van Pakistan International Airlines (PIA) is gecrasht in een woonwijk in Karachi.

Crash

De A320 van PIA is volgens verschillende media in een woonwijk vlakbij het vliegveld van Karachi neergekomen. Het gaat om vlucht PK 8303, onderweg van Lahore naar Karachi. Het incident gebeurde tijdens de tweede landingspoging (go-around). Aan boord waren 98 inzittenden: 91 passagiers en 7 bemanningsleden.

Dichtbevolkt

Op verschillende beelden op sociale media zijn verwoeste huizen/gebouwen en een grote hoeveelheid zwarte rook te zien. Het Pakistaanse leger en andere hulpdiensten zouden ter plaatse zijn. Het toestel lijkt in een dichtbevolkte wijk van de Pakistaanse hoofdstad neergekomen te zijn.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close