fbpx
AirlinesIncidentenNieuwsVeiligheidVideo

A320 van Pakistan International gecrasht in woonwijk Karachi

Een Airbus A320 van Pakistan International Airlines (PIA) is gecrasht in een woonwijk in Karachi.

Crash

De A320 van PIA is volgens verschillende media in een woonwijk vlakbij het vliegveld van Karachi neergekomen. Het gaat om vlucht PK 8303, onderweg van Lahore naar Karachi. Het incident gebeurde tijdens de tweede landingspoging (go-around). Aan boord waren 98 inzittenden: 91 passagiers en 7 bemanningsleden.

Dichtbevolkt

Op verschillende beelden op sociale media zijn verwoeste huizen/gebouwen en een grote hoeveelheid zwarte rook te zien. Het Pakistaanse leger en andere hulpdiensten zouden ter plaatse zijn. Het toestel lijkt in een dichtbevolkte wijk van de Pakistaanse hoofdstad neergekomen te zijn.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mét 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button