fbpx
AirbusAirlinesCoronavirusFrequente reizigersNaast het nieuwsNL NieuwsRoutes en BestemmingenSchiphol Airport

AirBaltic hervat vluchten van Riga naar Amsterdam

AirBaltic vliegt vanaf 25 mei weer tussen Riga en Amsterdam. In juni worden ook de vluchten van Riga naar Hamburg, Wenen en Düsseldorf hervat.

Vluchten

Nu airBaltic toestemming heeft gekregen van het Letse Ministerie van Transport om de vluchten naar meer bestemmingen te hervatten, wordt de route Riga-Amsterdam als eerste weer opengesteld. Vanaf 25 mei wordt deze route weer gevlogen. Naast Schiphol wordt vanaf 1 juni ook het vliegveld van Hamburg weer aangevlogen. Wenen en Düsseldorf volgen op respectievelijk 8 en 9 juni. Daarmee vliegt airBaltic vanaf 9 juni weer naar meer dan tien Europese bestemmingen. De andere bestemmingen die vanaf Riga (zullen) worden aangevlogen zijn Frankfurt, Oslo, München, Berlijn, Helsinki, Tallinn en Vilnius.

A220-vloot

De maatschappij werkt al een tijd toe naar een vloot met alleen maar A220’s. ‘Door ons te richten op een volledige Airbus A220-300-vloot zijn we goed voorbereid op de herstart’, zo zegt Martin Gauss, CEO van airBaltic. Hij voegt toe dat passagiers worden voorzien van een mondkapje en ontsmettingsdoekjes. Daarbij worden de aanbevelingen van de overheden opgevolgd. Wel adviseert de maatschappij passagiers voor het reizen de reisbeperkingen en regels in het land van bestemming te controleren.

Bestel nu een uniek custom made raampaneel!

Dit unieke raampaneel uit een Boeing 737-BBJ kun je naar eigen smaak laten bewerken.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button