fbpx
AirlinesCoronavirusNaast het nieuwsRoutes en BestemmingenVeiligheid

China verlengt strenge internationale reisrestricties tot oktober

China heeft het pakket aan strenge restricties op internationale vluchten verlengd tot oktober 2020.

Restricties (Five Ones)

De verlenging geldt voor het zogeheten ‘Five Ones’-beleid. Dit pakket aan maatregelen houdt in dat er vanuit een (ieder) land één keer per week één vlucht van één maatschappij op één route naar China mag worden uitgevoerd. Chinese maatschappijen mogen wekelijks een keer een route naar ieder land vliegen. Deze maatregelen worden nu verlengd tot oktober van dit jaar.

Teleurstelling

Sommige luchtvaartmaatschappijen gingen ervan uit dat de restricties op enkele routes juist zouden worden versoepeld. Momenteel geldt enkel een visum-versoepeling voor zakelijke reizigers. Door reizigers die deze zomer naar China hoopten vliegen wordt het besluit dan ook als teleurstelling ervaren. De Chinese autoriteiten verbieden maatschappijen nu vliegtickets te verkopen voordat vluchten officieel weer mogen worden uitgevoerd. Binnenlandse vluchten in China mogen langzaamaan wel hervat worden.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mét 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button