AirlinesBoeingIncidentenLiefhebberNieuwsVeiligheid

Landende Swift Air 737 blijkt deel van staart te missen

Een Boeing 737-800 van Swift Air is geland op het vliegveld van San Diego terwijl een deel van de staart van het toestel ontbrak.

Staart

Het landende vliegtuig werd op de foto gezet door spotter Doug Kempf. Op de foto is te zien dat een deel van de vertical stabilizer op het toestel ontbreekt. De 737 werd vanuit Victorville, bekend als zogeheten aircraft boneyard, naar San Diego gevlogen. Verder is nog niets bekend over het incident.

© Doug Kempf
© Mentour Pilot

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close