AirlinesCoronaCorona gevolgen maatschappijenCorona impact passagiersCoronavirusIndustrieOverig nieuwsRoutes

Italiaanse dochter Lufthansa hervat vluchten

De Italiaanse dochter van Lufthansa, Air Dolomiti, heeft aangekondigd vanaf juni weer binnenlandse vluchten uit te voeren. De afgelopen maanden vloog Air Dolomiti alleen nog op enkele internationale routes. Binnenlandse vluchten waren door de coronamaatregelen in Italië enkele weken niet mogelijk.

Noord-Italië

Air Dolomiti was een van de eerste Europese maatschappijen die het grootste deel van haar vloot aan de grond hield. De maatschappij, die primair opereert vanuit Noord-italië, werd door de uitbraak van het coronavirus in de regio als een van de eerste Europese maatschappijen zwaar getroffen.

Routes

Air Dolomiti hervat de vluchten van Florence naar Cagliari, Catania en Palermo, allemaal gelegen op de eilanden Sardinië en Sicilië. Door de versoepeling van de Italiaanse coronamaatregelen wordt het mogelijk om weer binnenlands te reizen in Italië.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close