fbpx
AirlinesCoronavirusNaast het nieuwsRoutes en Bestemmingen

Italiaanse dochter Lufthansa hervat vluchten

De Italiaanse dochter van Lufthansa, Air Dolomiti, heeft aangekondigd vanaf juni weer binnenlandse vluchten uit te voeren. De afgelopen maanden vloog Air Dolomiti alleen nog op enkele internationale routes. Binnenlandse vluchten waren door de coronamaatregelen in Italië enkele weken niet mogelijk.

Noord-Italië

Air Dolomiti was een van de eerste Europese maatschappijen die het grootste deel van haar vloot aan de grond hield. De maatschappij, die primair opereert vanuit Noord-italië, werd door de uitbraak van het coronavirus in de regio als een van de eerste Europese maatschappijen zwaar getroffen.

Routes

Air Dolomiti hervat de vluchten van Florence naar Cagliari, Catania en Palermo, allemaal gelegen op de eilanden Sardinië en Sicilië. Door de versoepeling van de Italiaanse coronamaatregelen wordt het mogelijk om weer binnenlands te reizen in Italië.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mét 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button