fbpx
AirlinesCoronavirusNaast het nieuwsNL NieuwsRoutes en BestemmingenTUI

‘TUI herstart vakantievluchten vanaf juni’

TUI start vanaf eind juni weer met enkele vakantievluchten, dat zou de topman van het reisconcern aan de Duitse krant ‘Rheinische Post’ hebben gemeld.

Zomer

Door eind juni te starten hoopt TUI nog te kunnen profiteren van het zomerseizoen. De aankondiging van TUI komt kort nadat verschillende Zuid-Europese landen versoepelingen van de coronamaatregelen hebben aangekondigd waardoor toerisme weer mogelijk wordt.

Spanje

Het Spaanse eiland Mallorca zou volgens de topman een waarschijnlijke eerste bestemming zijn. De Spaanse overheid heeft aangekondigd maatregelen op de Balearen en de Canarische eilanden als eerste te versoepelen voor toeristen. Naast Spanje noemt TUI ook Bulgarije, Cyprus, Griekenland, Kroatië en Oostenrijk als bestemmingen die vermoedelijk snel weer bezocht kunnen worden.

Nederland

Het is nog onbekend of de aankondiging ook geldt voor de Nederlandse tak van TUI of dat het alleen geldt voor het Duitse deel van het bedrijf. Welke maatregelen TUI aan boord van haar toestellen neemt is nog onbekend. Het is echter te verwachten dat het verplicht zal zijn om aan boord een mondkapje te dragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button