fbpx
Historische LuchtvaartLiefhebberMartinairNaast het nieuwsOpmerkelijkVideo

Zo zag Martinair er twintig jaar geleden uit | Video

Alhoewel Martinair al enkele jaren geen passagiersvluchten meer uitvoert wordt het businessmodel van het bedrijf steeds populairder. Steeds meer maatschappijen zetten passagiersvliegtuigen in voor vrachtvluchten, iets wat Martinair jaren geleden al deed. Wanneer het hoogseizoen voorbij was bouwde Martinair enkele Boeing 747’s en McDonnell Douglas MD-11’s om tot vrachtvliegtuig zodat de toestellen optimaal benut konden worden. De onderstaande video toont het businessmodel van Martinair rond de eeuwwisseling.

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button