Historische luchtvaartLiefhebberMartinairNaast het nieuwsOpmerkelijkVideoVideo opmerkelijk

Zo zag Martinair er twintig jaar geleden uit | Video

Alhoewel Martinair al enkele jaren geen passagiersvluchten meer uitvoert wordt het businessmodel van het bedrijf steeds populairder. Steeds meer maatschappijen zetten passagiersvliegtuigen in voor vrachtvluchten, iets wat Martinair jaren geleden al deed. Wanneer het hoogseizoen voorbij was bouwde Martinair enkele Boeing 747’s en McDonnell Douglas MD-11’s om tot vrachtvliegtuig zodat de toestellen optimaal benut konden worden. De onderstaande video toont het businessmodel van Martinair rond de eeuwwisseling.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/