fbpx
Air France-KLMCargoCoronavirusNaast het nieuws

Air France-KLM hervat meer cargovluchten

Air France-KLM voegt deze week vrachtvluchten toe vanaf Parijs Charles de Gaulle naar Bangkok, Panama City en St. Martin. Daarmee bedient de maatschappij 67 cargobestemmingen met 304 wekelijkse frequenties.

Routes

Het bedrijf heeft onlangs de vrachtvluchten tussen Singapore en Parijs CDG hervat en Accra – Schiphol. Op een aantal routes wordt de frequenties verhoogd. Vanaf Amsterdam is dat het geval voor New York, Los Angeles, Houston, Toronto, Buenos Aires, Dubai, Mumbai, Bangkok, Singapore, Kuala Lumpur, Manilla, Osaka en Tokio.

Vraag

“Met de veranderingen omvat ons reguliere aanbod van wide-body belly en full-freighter services nu 304 wekelijkse frequenties naar 67 bestemmingen. Op basis van de marktvraag zullen we ons vrachtnetwerk blijven uitbreiden door frequenties toe te voegen of bestemmingen te (her)openen, welke relevant zijn voor onze klanten”, aldus Gertjan Roelands, senior vice president sales & distribution.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button