Air France-KLMCargoCoronaCorona gevolgen maatschappijenOverig nieuws

Air France-KLM hervat meer cargovluchten

Air France-KLM voegt deze week vrachtvluchten toe vanaf Parijs Charles de Gaulle naar Bangkok, Panama City en St. Martin. Daarmee bedient de maatschappij 67 cargobestemmingen met 304 wekelijkse frequenties.

Routes

Het bedrijf heeft onlangs de vrachtvluchten tussen Singapore en Parijs CDG hervat en Accra – Schiphol. Op een aantal routes wordt de frequenties verhoogd. Vanaf Amsterdam is dat het geval voor New York, Los Angeles, Houston, Toronto, Buenos Aires, Dubai, Mumbai, Bangkok, Singapore, Kuala Lumpur, Manilla, Osaka en Tokio.

Vraag

“Met de veranderingen omvat ons reguliere aanbod van wide-body belly en full-freighter services nu 304 wekelijkse frequenties naar 67 bestemmingen. Op basis van de marktvraag zullen we ons vrachtnetwerk blijven uitbreiden door frequenties toe te voegen of bestemmingen te (her)openen, welke relevant zijn voor onze klanten”, aldus Gertjan Roelands, senior vice president sales & distribution.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/