fbpx
IncidentenNieuwsVliegtuigen

Brand in fabriek Bombardier: ‘minimale impact op leveringen’

Bij een fabriek van Bombardier in Noord-Ierland brak in het weekend een grote brand uit. De impact op vliegtuigleveringen valt mee volgens de bouwer.

Brand

Een aantal machines en een deel van het dak is beschadigd geraakt, maar er is geen schade ontstaan aan de vliegtuigconstructies of assemblagelijnen. Na een grondige veiligheidsinspectie is het werk weer verder gegaan in de fabriek.

Impact

“Dankzij het geweldige werk van de Noord-Ierse brandweer en de reddingsdiensten, samen met onze teams voor beveiliging, gezondheid en veiligheid en operaties, werd de brand gisteren beperkt tot één gebied van de fabriek. We zullen samenwerken met onze klanten en leveranciers om eventuele productieproblemen aan te pakken, maar we zijn ervan overtuigd dat de impact op de leveringen minimaal zal zijn”, aldus Bombardier.

Poll: welk KLM-vliegtuig wordt het meeste gemist?

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button