fbpx
CoronavirusFrequente reizigersNaast het nieuws

Hongkong laat vanaf juni weer overstappassagiers toe

Hongkong laat vanaf 1 juni weer overstappassagiers toe. Dat zei Hongkong chief executive Carrie Lam tijdens een persconferentie. Wel blijft het inreisverbod nog gelden.

Hervatting

“Het virus is afgenomen. We hervatten de dagelijkse activiteiten in de samenleving en economie stap voor stap”, aldus Lam. “Het zal op de juiste manier worden hervat. Het zal nog geen toegang tot de stad met zich meebrengen.”

Cathay Pacific

De versoepeling van de maatregelen is goed nieuws voor Cathay Pacific, welke veelvuldig gebruik maakt van Hongkong als hub. De maatschappij voerde in april en mei nog slechts vier procent van het normale aantal passagiersvluchten uit. Normaliter vervoert Cathay 100.000 passagiers per dag, maar tijdens de coronacrisis nog maar 582 reizigers per dag.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button