AirlinesCoronaCorona gevolgen maatschappijenIndustrieOverig nieuwsProfessional

Vliegverkeer komt op gang; AirBaltic ziet 500 procent meer boekingen

Het aantal boekingen bij airBaltic is afgelopen week met 500 procent toegenomen ten opzichte van de eerste week van mei, wat neerkomt op meer dan 13.000 reserveringen.

Boekingen

“Tijdens de afgelopen twee maanden, toen vliegen nog niet mogelijk was, hadden we maar weinig nieuwe boekingen. We verwachtten al wel dat dat zou veranderen als we weer konden vliegen. Alhoewel de cijfers nu positief zijn, is het nog maar een fractie van de boekingen voor de coronacrisis”, aldus Martin Gauss.

Routes

Tijdens de eerste week dat airBaltic weer vloog, werden er 4315 passagiers vervoerd. Meest populair waren de routes van Riga naar Frankfurt en Oslo en Tallinn – Amsterdam, welke op 18 mei werden hervat. Op 25 mei werd ook Riga – Amsterdam weer hervat.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/