AirlinesCoronaCorona impact passagiersOverig nieuwsRoutes

Qatar Airways mikt op 80+ bestemmingen in zomerschema

Qatar Airways hoopt naar meer dan 80 bestemmingen te vliegen met het zomerschema. Dat maakt de maatschappij via Twitter bekend, maar het bedrijf heeft nog niet bekendgemaakt welke bestemmingen zullen terugkeren.

Routes

Eerder deze maand meldde Qatar Airways dat er eind mei weer op 52 bestemmingen gevlogen moet worden. Toen vloog de maatschappij nog op 30 bestemmingen, waaronder Amsterdam. Eind juni hoopt de maatschappij op 80 bestemmingen te vliegen.

Maatregelen

Qatar Airways implementeert een aantal veiligheidsmaatregelen omtrent het coronavirus, net als andere maatschappijen. Sinds deze week zijn passagiers verplicht om een mondkapje te dragen aan boord en het aantal contactmomenten tussen crew en passagiers wordt geminimaliseerd. Op onderstaande video is een stukje van de vlucht van een A350-1000 te zien, volgens de maatregelen van ‘het nieuwe normaal’.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/