fbpx
AirlinesCoronavirusNaast het nieuwsRoutes en Bestemmingen

Qatar Airways mikt op 80+ bestemmingen in zomerschema

Qatar Airways hoopt naar meer dan 80 bestemmingen te vliegen met het zomerschema. Dat maakt de maatschappij via Twitter bekend, maar het bedrijf heeft nog niet bekendgemaakt welke bestemmingen zullen terugkeren.

Routes

Eerder deze maand meldde Qatar Airways dat er eind mei weer op 52 bestemmingen gevlogen moet worden. Toen vloog de maatschappij nog op 30 bestemmingen, waaronder Amsterdam. Eind juni hoopt de maatschappij op 80 bestemmingen te vliegen.

Maatregelen

Qatar Airways implementeert een aantal veiligheidsmaatregelen omtrent het coronavirus, net als andere maatschappijen. Sinds deze week zijn passagiers verplicht om een mondkapje te dragen aan boord en het aantal contactmomenten tussen crew en passagiers wordt geminimaliseerd. Op onderstaande video is een stukje van de vlucht van een A350-1000 te zien, volgens de maatregelen van ‘het nieuwe normaal’.

Bestel nu het boek Love is in the Air!

Hoe een vlucht mensen met elkaar verbindt, geschreven door Renske Dragt.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button