AirlinesCoronaCorona gevolgen maatschappijenCorona impact passagiersFrequente reizigerOverig nieuws

SAS vliegt weer naar Amsterdam

SAS hervat vanaf juni enkele routes, waaronder Kopenhagen – Amsterdam (vanaf 8 juni). Ook New York en Chicago vanaf Kopenhagen (beide vanaf 10 juni) komen weer terug in het vliegschema en verder vooral routes binnen Scandinavië.

Bestemmingen

Vanaf Arlanda worden er zes bestemmingen toegevoegd: Malmö, Ängelholm, Kalmar, Skellefteå, Helsinki en Turku. In Noorwegen voert SAS alle binnenlandse vluchten al uit. Daarbij wordt Kopenhagen toegevoegd als bestemming vanaf Bergen en Stavanger en Aberdeen als bestemming vanaf Stavanger.

Capaciteit

Hiermee wordt de capaciteit verdubbeld en worden er weer dertig vliegtuigen in gebruik genomen. De afgelopen weken gebruikte de maatschappij nog vijftien toestellen. SAS kreeg begin mei een lening van vier banken van in totaal 3,3 miljard Zweedse kroon, omgerekend zo’n 309,8 miljoen euro, om de coronacrisis door te komen. De Zweedse en Deense regeringen staan voor 90 procent van de lening garant.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/