AirlinesCoronaCorona impact passagiersOverig nieuws

South African Airways hervat 1 route, annuleert andere vluchten tot eind juni

Vanaf half juni wil South African Airways de route tussen Johannesburg en Kaapstad weer oppakken. Alle andere vluchten worden tot eind juni geannuleerd.

Grenzen

“Veel beperkende regels en voorschriften zijn nog steeds van toepassing op de burgerluchtvaart over de hele wereld. Op basis hiervan is het nog niet mogelijk om op duurzame wijze de activiteiten buiten de grenzen van Zuid-Afrika te hervatten”, zegt de maatschappij in een verklaring.

Voucher

Klanten met een geannuleerde vlucht hoeven geen contact op te nemen met de maatschappij, maar krijgen automatisch bericht. Het tegoed van het ticket kan tot en met 24 maart 2022 worden gebruikt. Ook is het mogelijk om het ticket gratis over te dragen aan een ander persoon.

Repatriëring

“Iedereen bij SAA kijkt ernaar uit om onze klanten opnieuw te verwelkomen en te bedienen. Onze operationele paraatheid wordt onderstreept door de belangrijke rol die luchtvaartmaatschappij heeft gespeeld bij de wereldwijde repatriëring van en naar Zuid-Afrika en door onze wens om de binnenlandse markt te bedienen”, aldus Philip Saunders, CCO van de maatschappij.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/