fbpx
CoronavirusEditors choiceFrequente reizigersNaast het nieuwsNL NieuwsTransavia

Transavia voegt twee routes toe aan vliegschema

Transavia voegt Alicante en Porto toe aan het vliegschema. Vanaf 10 juni moeten deze twee routes aan de dienstregeling worden toegevoegd, welke vanaf 4 juni wordt opgepakt.

Per week

De maatschappij kijkt per week of en welke extra bestemmingen worden toegevoegd aan het gereduceerde vliegschema. Alle nieuwe vluchten en bestemmingen worden iedere woensdagmiddag op de website van Transavia gepubliceerd.

Flexibiliteit

Passagiers horen nu ongeveer twee weken van tevoren of hun vlucht doorgaat. “Dat vraagt wat van de flexibiliteit van onze passagiers (restricties worden continu versoepeld of juist verscherpt) en ook de wendbaarheid van Transavia”, zegt de maatschappij.

Griekenland

De vluchten naar de Griekse luchthavens Heraklion en Thessaloniki zijn vooralsnog opgeschort tot en met 17 juni. Afgelopen weekend is aangekondigd dat alleen nog op Athene mag worden gevlogen. “Afhankelijk van de versoepeling van de maatregelen kijken wij per week of vliegen op beide luchthavens weer mogelijk is. We streven er naar om onze passagiers zo snel mogelijk voor deze zomer duidelijkheid te geven, als er meer zicht is op de verschillende landen restricties”, aldus Transavia.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button