CoronaCorona gevolgen maatschappijenCorona impact passagiersEditors choiceFrequente reizigerNL nieuwsOverig nieuwsTransavia

Transavia voegt twee routes toe aan vliegschema

Transavia voegt Alicante en Porto toe aan het vliegschema. Vanaf 10 juni moeten deze twee routes aan de dienstregeling worden toegevoegd, welke vanaf 4 juni wordt opgepakt.

Per week

De maatschappij kijkt per week of en welke extra bestemmingen worden toegevoegd aan het gereduceerde vliegschema. Alle nieuwe vluchten en bestemmingen worden iedere woensdagmiddag op de website van Transavia gepubliceerd.

Flexibiliteit

Passagiers horen nu ongeveer twee weken van tevoren of hun vlucht doorgaat. “Dat vraagt wat van de flexibiliteit van onze passagiers (restricties worden continu versoepeld of juist verscherpt) en ook de wendbaarheid van Transavia”, zegt de maatschappij.

Griekenland

De vluchten naar de Griekse luchthavens Heraklion en Thessaloniki zijn vooralsnog opgeschort tot en met 17 juni. Afgelopen weekend is aangekondigd dat alleen nog op Athene mag worden gevlogen. “Afhankelijk van de versoepeling van de maatregelen kijken wij per week of vliegen op beide luchthavens weer mogelijk is. We streven er naar om onze passagiers zo snel mogelijk voor deze zomer duidelijkheid te geven, als er meer zicht is op de verschillende landen restricties”, aldus Transavia.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/