CargoCoronaCorona gevolgen maatschappijenOverig nieuws

Air Canada start vrachtvluchten naar Amsterdam

Air Canada voegt vanaf 1 juni vijf nieuw cargobestemmingen toe vanaf Montreal naar Europa en Zuid-Amerika: Amsterdam, Bogota, Lima, Dublin en Madrid. De vluchten worden uitgevoerd met vier geconverteerde B777-300ER’s en drie A330-300’s. Er moet nog wel toestemming vanuit de autoriteiten komen.

Bijen

Momenteel wordt er veel medische apparatuur, geneesmiddelen en consumptiegoederen vervoerd door Air Canada Cargo. Maar onlangs werden er ook duizenden bijenkoninginnen door heel Canada vervoerd om te helpen bij de bestuiving van gewassen en verse bloemen uit bijvoorbeeld Amsterdam en Israël, welke bestemd waren voor Moederdag.

Kreeft

Ook werd er gekoeld rundvlees vanuit Australië naar Canada gebracht en de Atlantische kreeft uit Canada werd naar Azië en Europa vervoerd. Air Canada Cargo heeft sinds eind maart meer dan 1.200 vluchten met alleen vracht uitgevoerd. Air Canada en Air Canada Cargo blijven de mogelijkheid evalueren om extra vrachtvluchten toe te voegen.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/