737 MAXBoeingEditors choiceNieuwsProfessionalVliegtuigtype & -bouwer

Boeing hervat 737 Max productie

Boeing heeft de productie van de 737 Max in de fabriek in Renton (Washington) hervat, vooralsnog op een laag pitje. Later dit jaar moet de productie geleidelijk worden opgevoerd.

Werkplek

Tijdens de tijdelijke opschorting van de productie die in januari begon, werkten monteurs en ingenieurs samen om de werkplekken te verbeteren. Nieuwe processen moeten ervoor zorgen dat werknemers alles wat ze nodig hebben binnen handbereik hebben.

Veiligheid

“De stappen die we in de fabriek hebben genomen, zullen ons doel van 100 procent kwaliteit voor onze klanten helpen bereiken en tegelijkertijd onze voortdurende inzet voor veiligheid op de werkplek ondersteunen”, zegt Scott Stocker, vice-president operations van de 737.

Afval

Met de aanpassingen wil Boeing een ‘optimale bouwomgeving’ creëren in de fabriek waarvan in februari nog bekend werd dat er afval was gevonden in de brandstoftanks van verschillende 737 Max-toestellen die zijn opgeslagen. Vice president en general manager van het 737 programma Mark Jenk noemde dit ‘volstrekt onaanvaardbaar’ en beloofde de processen te veranderen om ervoor te zorgen dat er niet nog een keer afval in de brandstoftanks terecht komt.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/