fbpx
737 MAXBoeingEditors choiceNieuwsProfessionalVliegtuigen

Boeing hervat 737 Max productie

Boeing heeft de productie van de 737 Max in de fabriek in Renton (Washington) hervat, vooralsnog op een laag pitje. Later dit jaar moet de productie geleidelijk worden opgevoerd.

Werkplek

Tijdens de tijdelijke opschorting van de productie die in januari begon, werkten monteurs en ingenieurs samen om de werkplekken te verbeteren. Nieuwe processen moeten ervoor zorgen dat werknemers alles wat ze nodig hebben binnen handbereik hebben.

Veiligheid

“De stappen die we in de fabriek hebben genomen, zullen ons doel van 100 procent kwaliteit voor onze klanten helpen bereiken en tegelijkertijd onze voortdurende inzet voor veiligheid op de werkplek ondersteunen”, zegt Scott Stocker, vice-president operations van de 737.

Afval

Met de aanpassingen wil Boeing een ‘optimale bouwomgeving’ creëren in de fabriek waarvan in februari nog bekend werd dat er afval was gevonden in de brandstoftanks van verschillende 737 Max-toestellen die zijn opgeslagen. Vice president en general manager van het 737 programma Mark Jenk noemde dit ‘volstrekt onaanvaardbaar’ en beloofde de processen te veranderen om ervoor te zorgen dat er niet nog een keer afval in de brandstoftanks terecht komt.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button